Fibers (un)limited!

Gebouw K
nascholing voor tandartsen

ACCREDITERING deelgebied 4, 30 AE en 7, 10 AE aangevraagd

Glasvezeltechnologie wordt de laatste jaren meer en meer toegepast binnen de tandheelkunde ter versteviging van uitneembare kunstharsprotheses. De ontwikkeling van gepreïmpregneerde glasvezelversterkte composieten zorgt voor nieuwe weefselsparende mogelijkheden binnen de restauratieve tandheelkunde, o.a. wortelstiften, parodontale spalken en bruggen.

DOCENTEN Interuniversitaire samenwerking o.l.v. Prof. P. Bottenberg, Vrije Universiteit Brussel, Dr. F. Keulemans, Universiteit Gent.

DATUM Donderdag 16 mei 2013 van 9u tot 17u. Onthaal met ontbijt vanaf 8u30.

PROGRAMMA

Geschiedenis van vezeltechnologie in de tandheelkunde • Materiaalkunde: vezelversterkte composiet, eigenschappen en productoverzicht • Indicaties • Stiftopbouwen: state-of-the-art; klinische procedure, levensduur, praktische oefeningen • Parodontale spalken: state-of-the-art; klinische procedure, casussen, levensduur • Adhesieve bruggen: state-of-the-art; klinische procedure, casussen, levensduur, praktische oefeningen • Toekomstperspectieven en nabeschouwing.

PRIJS 200 euro. Ontbijt, koffie en lunch inbegrepen.

VOORWAARDEN Maximum 15 deelnemers.

INSCHRIJVING http://www.vub.ac.be/iPAVUB/THK/inschrijving.html

Bijlage:
PDF icon THK2013.pdf

• U kan nu online inschrijven onderaan elke pagina per permanente vorming.
  • Inschrijven kan ten laatste 2 weken vóór aanvang van de cursus, tenzij anders vermeld.
  • Per kerende ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving.
  • Ongeveer 6 weken voor aanvang van de vorming ontvangt u een factuur ter betaling en ter bevestiging van uw inschrijving.