Finale Vlaamse Olympiades voor Natuurwetenschappen

zaterdag, 27 april, 2013 - 10:00 to zaterdag, 27 april, 2013 - 18:00
Faculteit: Science and Bio-engineering Sciences
Jaarlijkse wedstrijd voor leerlingen uit de derde graad secundair onderwijs

Op zaterdag 27 april zullen er - voor een aprilse zaterdag, alleszins - uitzonderlijk veel krakende hersenen te horen zijn op de VUB: gelijktijdig zullen er de finales van de drie Vlaamse Olympiades voor Natuurwetenschappen plaatsvinden. Dit betekent dat de strijd om de podiumplaatsen van de Vlaamse Biologie Olympiade, de Vlaamse Wiskunde Olympiade en de Vlaamse Fysica Olympiade op die dag op zijn heetst zal losbarsten.

Natuurwetenschappers in spe uit de derde graad van het secundair onderwijs zullen het in deze verschillende disciplines tegen elkaar opnemen voor de eeuwige roem, de mogelijkheid om deel te nemen aan de respectievelijke internationale olympiades en natuurlijk een stel prachtige prijzen. Bezoek, voor meer informatie, de website van de Vlaamse Olympiades voor Natuurwetenschappen.