Food-Fair-Friends @ Resto

donderdag, 3 oktober, 2013 - 17:00 to donderdag, 3 oktober, 2013 - 20:00
Studentenresto
Naar jaarlijkse gewoonte openen we het studentresto tijdens de Kick Off ook eenmalig 's avonds. De voorbije jaren deden we dit met een barbecue. Dit jaar gaan we voor iets totaal anders... en ook weer niet.
De formule blijft hetzelfde maar het menu is aangepast.

FOOD
Je krijgt bij aankomst als aperitief onze Kick Off Cocktail voorgeschoteld gevolgd door een waar festijn van burgers en frieten. Je kiest tussen vlees of veggie. Een dessertje volgt op de 'fair'.
FAIR
In de STOA vind je tal van standjes met verenigingen die graag met je kennismaken. Zij voorzien voor jullie als het ware van een banket aan desserts waaruit je er eentje mag kiezen.
FRIENDS
Je kent nog niemand aan de VUB? Of je bent beu gekeken op de mensen die je wel al kent? Eet dan aan onze Speedfriending tafels en leer nieuw volk kennen.

EN WAT MOET DAT KOSTEN?
Voor een volledige maaltijd inclusief cocktail, burger met frieten en dessert betaal je slechts €4!
Van plan om daarna nog naar de Kick Off TD af te zakken? Voor een combi resto/fuif betaal je €6! (normale VVK prijs voor de fuif: €4)

VVK aan het infopunt voor studenten
 vanaf het begin van het academiejaar en tijdens de middag vanaf 30 september boven in het resto.
Er zijn slechts 150 combi-tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang!
Voor de rest van de plaatsen in het resto geldt: vol is vol. Koop dus best in voorverkoop!