Gezamenlijke looptraining: bereid je voor op de VUB Plankathon!

dinsdag, 24 september, 2013 - 12:00
Faculteit: Physical Education and Physiotherapy
Gebouw L, inkomhal

Wat is de plankathon?

Onder de leuze "Loop mee voor minder CO2" lopen studenten, personeelsleden en alumni van de VUB op zondag 6 oktober, tijdens de Brussels Marathon & Half Marathon, ten voordele van de strijd tegen de klimaatverandering. Ontdek alles over dit levensbelangrijke onderzoek aan de VUB!

Doe mee aan deze loopwedstrijd doorheen het mooie Brussel en draag je steentje bij! Jij kiest je loopafstand: 4km, halve marathon of marathon en wij helpen je graag met de voorbereiding!

Schrijf je nu in →

Hoe loop je mee voor minder CO2?

4 eenvoudige stappen maken het mogelijk:

1. Loop mee!

Misschien wel het moeilijkste stap van allemaal. Je moet namelijk in vorm raken tegen zondag 6 oktober.

Nog niet in topvorm? Geen probleem!

Tijdens de eerste 2 weken van het academiejaar neemt VUB loopcoach en -expert Walter Van Rensbergen je meer voor trainingsroutes in de omgeving van de campus. Op die manier bereid je je optimaal voor de 4km of zelfs de halve marathon op zondag 7 oktober!

Daar bovenop leer je de omgeving van je nieuwe habitat, de campus Etterbeek, kennen én kan je onmiddellijk werk maken van je goede voornemen: gaan sporten!

Geïnteresseerd? Kom je registreren voor deze loopsessies aan de stand van de Plankathon tijdens de informatiemarkt op 24 september!

Wel al in topvorm? Schrijf je dan als de bliksem in!

2. Organiseer een activiteit

Al iets makkelijker: por je vrienden, familie en collega’s aan om óók bij te dragen in de strijd voor minder C02. Eendracht maakt macht!

Geen inspiratie voor een activiteit? Ontdek hoe je te werk kan gaan!

3. Kies je favoriete zee

Nog makkelijker: je kan ook jouw favoriete zee kiezen en het overeenkomstige bedrag storten. Zo help je het onderzoek daadwerkelijk vooruit.

Bepaal je favoriete zee!

4. Win!

Gratis en voor niets: Als je aan de start verschijnt krijg je een exclusief loop -shirt én trakteren we op een drankje ná de plankathon. Daarnaast zijn er prijzen voor studentenverenigingen en deelnemers die iets extra doen.

Ontdek de prijzen!

Schrijf je nu in →