Implantaattherapie: voorzorg, zorg en nazorg

donderdag, 21 november, 2013 - 09:30
Campus: Brussels Health Campus
Gebouw K
nascholing voor tandartsen

ACCREDITERING deelgebied 6, 40 AE aangevraagd

Er bestaat een brede waaier aan mogelijkheden om het implantaatgedragen restauratief herstel te realiseren voor de volledig edentate èn de partieel edentate patiënt. Dit zowel voor de uitneembare als voor de vaste prothetiek. Voor de clinicus is het zeer moeilijk om een juiste selectie in behandelkeuze te selecteren. Deze introductiecursus biedt een wetenschappelijk onderbouwde visie op indicatiestelling, risicofactoren voor succes, chirurgische- en belastingsprotocollen en hun mogelijke complicaties.

DOCENTEN Interuniversitaire samenwerking o.l.v. Prof. M. Moradi, Vrije Universiteit Brussel en Prof. H. De Bruyn, Universiteit Gent.

DATUM Donderdag 21 november 2013 van 9u30 tot 18u. Onthaal met ontbijt vanaf 9u.

PROGRAMMA

Implantaatfactoren die bepalend zijn voor implantaatsucces • Patiëntenfactoren die de resultaten met implantaten beïnvloeden • Biologische complicaties • Aantal implantaten per casus • Zijn implantaten beter dan tanden? • Chirurgische protocollen • Belastingsprotocollen • Rondvraag en discussie.

PRIJS 150 euro. Ontbijt, koffie en lunch inbegrepen.

INSCHRIJVING http://www.vub.ac.be/iPAVUB/THK/inschrijving.html

Bijlage:
PDF icon THK2013.pdf

• U kan nu online inschrijven onderaan elke pagina per permanente vorming.
  • Inschrijven kan ten laatste 2 weken vóór aanvang van de cursus, tenzij anders vermeld.
  • Per kerende ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving.
  • Ongeveer 6 weken voor aanvang van de vorming ontvangt u een factuur ter betaling en ter bevestiging van uw inschrijving.