Kotconcerts :klassieke concerten op kot

KultuurKaffee
cultuur@vub.ac.be
Concert

Studenten van twaalf koten over heel Brussel openen vandaag de deuren en toveren hun tijdelijke studieruimte om in een intieme concertplek. Voor dit minifestival werden studenten van het Koninklijk Conservatorium Brussel uitgenodigd om elk in een gezellig studentenhok een viertal uitvoeringen van twintig minuten op te voeren voor een kleine groep gegadigden. KOTCONCERTS is een project georganiseerd door studenten Agogiek (VUB) i.s.m. Rits Café, KultuurKaffee en vzw MiddagConcerten en heeft één gemeenschappelijk doel voor ogen: klassieke muziek aanlokkelijker maken voor de jeugd.

Schipper op dit minifestival van het ene kot naar het andere en laat je verrassen door de variatie aan jong klassiek geschoold talent.  Bovendien een uitgelezen kans om jouw studiegenoten eens langs een andere kant te leren kennen tijdens een kritische nabespreking aan een van de knusse kotbars ter plekke. Kom uit je kot!

Bijlage:
PDF icon Kotconcerts.pdf