logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Lupercalia

vrijdag, 15 februari, 2013 - 19:30
Theater Tinnenpot
Tinnenpotstraat 21, 9000 Gent
upv
02 629 27 50
upv@vub.ac.be
http://upv.vub.ac.be
muziek

Tweede editie van haar heidens liefdesspektakel, Tinnenpot Gent, 15 februari 2013

Met een glaasje cava en een liefdespraline heten wij u welkom op deze 2de editie van Lupercalia, een prikkelende avond vol woord, dans, muziek en kunst, geïnspireerd op de heidense vruchtbaarheidsriten.

Laat u verleiden door het liefdesbrein van filosoof Jean-Paul Van Bendegem die de ware voor u berekent, filosofie van de erotiek van Willem Elias of een pikante geschiedenis van de erotiek.

Laat u verrassen door de ontstellend sensuele openhartigheid op de verschillende podia, met stukken van Louis Paul Boon en Cyriel Buysse (Lucinda Dusoleil, Jo Decaluwé) en spitsvondige interventies van Vitalski. Neem uw eigen erotisch zelfportret onder begeleiding van fotografe Hilde Braet, laat u poëtisch minnekozen onder een paraplu, koop een sprankelend speeltje tussendoor, luister naar de wulpse gedichten van onder meer de wolven van La Mancha en Jan Ducheyne in de intieme Bonbonnière, laat u ‘spanken’ door een prei en geef uw inmiddels gloeiende ogen de kost bij de smokey foto’s van Julie Kennivé en de wellustige tekeningen van MUGO. En laat u bij dit alles vooral meevoeren op de wellustige cadans van onze live band.