logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Multipele tandvervanging met behulp van implantaten

donderdag, 10 oktober, 2013 - 13:30
Campus: Brussels Health Campus
Gebouw K
nascholing voor tandartsen

ACCREDITERING deelgebied 6, 10 AE en 7, 10 AE aangevraagd

Implantaten zijn voorspelbare alternatieven voor conventionele prothetische behandelingen. Voor elke casus dient het gebruik van natuurlijke tanden of implantaten i.f.v. restauratief herstel te worden overwogen. De overlevings- en succespercentages voor conventioneel brugwerk en implantaatgedragen brugwerk zijn meer en meer gekend. Esthetiek, kauwherstel, fonetiek en reinigbaarheid zijn belangrijke aspecten voor een gefundeerde keuze. Ingegaan wordt op de chirurgische aspecten van implantaattherapie, inclusief de optie voor conventionele- of computergeleide chirurgie. Aandacht gaat naar de kosten-batenverhouding van genavigeerde implantaatplaatsing en naar de evidentie voor vroege en onmiddellijke belasting, mogelijke indicaties en contra-indicaties. 

DOCENTEN Prof.J. Cosyn, VUB en UGent, I . Wyn, Parodontologie en Implantologie VUB en Dr. T. De Rouck, Prothetische Tandheelkunde VUB.

DATUM Donderdag 10 oktober 2013 van 13u30 tot 17u. Onthaal met broodjes vanaf 13u. 

PROGRAMMA

Conventioneel -en implantaatgedragen brugwerk • Klinische aspecten van implantaatbehandeling • Brugwerk of overkappingsprothese op implantaten, implantaattherapie • Kosten-batenverhouding van genavigeerde implantaatplaatsing • Bespreking deelaspecten a.d.h.v. klinische cases.

PRIJS 105 euro. Koffie, broodjes en syllabus inbegrepen.

INSCHRIJVING http://www.vub.ac.be/iPAVUB/THK/inschrijving.html

Bijlage: 
PDF icon THK2013.pdf

Inschrijven

  • U kan nu online inschrijven onderaan elke pagina per permanente vorming.
  • Inschrijven kan ten laatste 2 weken vóór aanvang van de cursus, tenzij anders vermeld.
  • Per kerende ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving.
  • Ongeveer 6 weken voor aanvang van de vorming ontvangt u een factuur ter betaling en ter bevestiging van uw inschrijving.

Partners