logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

De Nacht van de Kennis (over Brussel)

vrijdag, 22 november, 2013 - 19:00 to zaterdag, 23 november, 2013 - 01:30
Kaaitheater
Brussels Academy en Brussels Studies Institute

Eind november 2012 ging het er gepassioneerd maar ook feestelijk aan toe in het Kaaitheater ter gelegenheid van de eerste Nacht van de kennis over Brussel.

Voor de tweede editie verzamelen de Brusselse universiteiten opnieuw enkele tientallen onderzoekers en denkers om hun kennis over Brussel met u te delen. U krijgt opnieuw snedige presentaties (van 14 minuten!) en pittige discussies over controversiële onderwerpen, gelardeerd met korte optredens van Brusselse artiesten. En u kan u laven aan de infostands en in het onvolprezen Kaaicafé. En dat alles zes uur lang. Want kennis is cool, vooral nu Brussel opnieuw volop in de belangstelling staat, als kleine wereldstad, als hoofdstad van dit land en steeds meer ook van Europa. 

Kennis uit de universiteiten en onderzoekscentra, in de talen van Brussel en voor de verschillende publieken uit Brussel. Dichter bij de wereld kan je niet komen.

De Nacht van de kennis over Brussel wordt georganiseerd door Brussels Academy en het Brussels Studies Institute (een samenwerkingsverband tussen de VUB, ULB en U. Saint Louis). 

Praktisch

  • Vrijdag 22 November 2013
  • 19:00 - 02:00
  • Kaaitheater
  • 5 €
  • In het Nederlands, Frans en Engels

Terug naar het overzicht →

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.