Onthaaldag werkstudenten - campus Etterbeek

Campus Etterbeek
Gebouw D
grietje.goris@vub.ac.be

De Vrije Universiteit Brussel organiseert op zaterdag 21 september 2013 een onthaalmoment voor alle nieuwe studenten die een universiteitsstudie in avondonderwijs combineren met een vol- of halftijdse job. Op deze dag kom je meer te weten over de belangrijkste studentenvoorzieningen aan de VUB en enkele diensten die specifiek voor werkstudenten van pas kunnen komen.
We openen onze deuren en stellen onze mensen ter beschikking om al jouw vragen te beantwoorden en jouw administratieve zaken af te ronden.

We verwelkomen je die dag graag om 9u30 in gebouw D voor onthaal met koffie. Het verdere programma van de dag vind je hieronder.

9u30-10u     Onthaal met koffie

10u-11u       Welkomstwoord door Prof. Dr. Viviane Jonckers, vice-rector Studentenbeleid
                     Werken en studeren combineren: '10 keys to success'

11u-12u30   Facultair onthaal

12u30-16u   Specifieke informatiesessies

• 12u30-13u30 OF 13u30-14u30: Sessie ‘Sociaaljuridisch statuut van en tegemoetkomingen voor de werkstudent' en sessie ‘Wegwijs met het Leerplatform Pointcarré' (lokaal D0.03)
  • 12u30-13u OF 13u30-14u: Campusrondleiding voor werkstudenten (vertrek aan gebouw D)
  • 13u30-14u30: Infosessie Master of Management (auditorium QB)
  • 14u30-15u30: Infosessie Master Bedrijfskunde (auditorium QB)

10-16u (doorlopend):

• Inschrijven   (Gallery)
  • EHBO na inschrijving: assistentie bij het afhandelen van de studentenadministratie en registreren van vakken (tussen 12-16u)   (lokaal E1.7)
  • VUBtiek: voor aankoop van studiemateriaal en syllabi   (Gebouw B)
  • Restaurant & cafetaria: voor koffiebreaks en/of lunch (tussen 12 en 14u)
  • Studentenvoorzieningen: voor verdere informatie en begeleiding
    - Infopunt Studenten(Gebouw D)
    Begeleidingsaspecten: Algemene informatie & een introductie tot MY.VUB, het online portaal voor studenten.
    - Sociale Dienst Studenten(Studiebegeleidingscentrum)
    Begeleidingsaspecten: informatie & advies over studiefinanciering en het sociaaljuridisch statuut van de (werk)student
    - Studieadvies   (Studiebegeleidingscentrum)
    Begeleidingsaspecten: hoe de combinatie werken en studeren haalbaar en succesvol maken.
    - VUB Career Center   (Gebouw D, niveau 0)
    Begeleidingsaspecten: informatie, advies en coaching voor een vlotte overgang of doorstart van de universiteit naar de arbeidsmarkt

Registreer je

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.