Onthaalmoment werkstudenten Gezondheidszorg en Gerontologie

dinsdag, 24 september, 2013 - 17:00
Campus: Brussels Health Campus
Campus Jette

Plan je een studie Management en beleid van de Gezondheidszorg of Management, zorg en beleid in de Gerontologie aan te vatten? En wil je deze academische opleiding combineren met een vol- of halftijdse job? Dan zit je aan de VUB goed!

Welkom!

Wij verwelkomen je graag op dinsdag 24 september 2013 om 17u, voor een kennismakingsmoment met jouw medestudenten. Ook kom je op dat moment meer te weten over het systeem van Betaald Educatief Verlof (BEV), Onthaal en Vormingsverlof voor Rijkspersoneel (OVR), en andere administratieve formaliteiten m.b.t. het statuut van werkstudent. Daarnaast krijg je informatie over enkele facultaire aangelegenheden: openingsuren secretariaat en andere diensten, uurroosters, belangrijke contactpersonen,...

Wat staat op het programma?

17-17.30u  -  Ontvangst en kennismakingsmoment
17.30-18u  -  Infosessie Werken & Studeren
18-18.30u  -  Infosessie Pointcarré (digitaal leerplatform)