• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

R&C Alumni Talk: Over openbare orde en ander ongedierte

woensdag, 22 mei, 2013 - 18:15
Faculteit: Law and Criminology
Promotiezaal - D2.01
Faculteit Recht en Criminologie
Alumni-event

De Faculteit Recht en Criminologie van de Vrije Universiteit Brussel nodigt haar alumni graag uit voor de R&C Alumni Talks! Een gratis lezingen reeks voor alumni Recht en Criminologie waar verschillende relevante en actuele onderwerpen aan bod komen, gegeven door bekende gezichten van de faculteit. Afsluiten gebeurt steeds met een gezellige drink.

De R&C Alumni Talks zijn de plaats bij uitstek om je professoren opnieuw nog eens aan het woord te horen én zien, je oude studiegenoten te ontmoeten of nieuwe relaties aan te knopen.

Op woensdag 22 mei bijt Prof. Dr. Ludo Cornelis de spits af met als thema "Over openbare orde en ander ongedierte". Een lezing met kritische en inspirerende inzichten over “openbare orde door wie, voor wie en hoe?" en "de verhouding tussen individu en samenleving"...

• 18u15: Ontvangst
  • 18u30: Lezing “Over openbare orde en ander ongedierte” door Prof. dr. Ludo Cornelis
  • 20u: netwerkmoment met een drankje

Praktisch

De eerste R&C Alumni Talk vindt plaats op woensdag 22 mei 2013 op de campus Etterbeek van de Vrije Universiteit Brussel. De lezing zal doorgaan in de promotiezaal (D2.01) vanaf 18u15. De campus is gemakkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid voorzien onder de gebouwen Q, B en C.

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht via het onderstaande inschrijvingsformulier.