Steun de strijd tegen kanker en sprint mee op dinsdag 19 en 26 maart

Sportdienst
jeroen.de.samblancx@vub.ac.be
sportevenement

De Vrije Universiteit Brussel en het UZ Brussel slaan de handen in mekaar om in mei 2013 samen deel te nemen aan de 1000km van Kom op Tegen Kanker. Vier enthousiaste fietsteams van de universiteit en het ziekenhuis willen met hun deelname de strijd tegen kanker sportief ondersteunen. Alvorens ze mogen starten moeten ze voor elk team 5.000 euro verzamelen voor Kom op Tegen Kanker.

Op dinsdag 19 en 26 maart kan jij hierbij helpen door zelf op de fiets te kruipen en te laten zien dat je een stevige sprint in de benen hebt. Op die data worden tussen 12 u en 14 u in onze studentenrestaurants van Etterbeek en Jette een velodroominstallatie met fietsen op rollen geplaatst: op dinsdag 19 maart in het restaurant van Etterbeek en op dinsdag 26 maart in het restaurant van Jette. Voor een kleine inleg kan je in een korte wedstrijd van één tegen één bewijzen wat je waard bent. Meedoen is de moeite waard want voor de meest sportieve deelnemers heeft de dienst Beweging en Sport een mooie prijs klaarliggen.

Collectebussen

En zelfs al doe je niet mee voor de prijzen weet dan dat al het ingezamelde geld integraal naar Kom op Tegen Kanker gaat. Heb je geen zin om te fietsen maar wil je toch het goede doel steunen? Steek dan jouw euro in een van de collectebussen die te vinden zijn op drukbezochte plaatsen op de campus of aan de wielerstand op 12 maart. Meer informatie over de 1000km vind je op www.vub.ac.be/1000km.

Praktisch

Afspraak op dinsdag 19 en 26 maart tussen 12u en 14u in respectievelijk het studentenrestaurant op campus Etterbeek en het studentenrestaurant op campus Jette!