Stoemp: Pascal Smet - 'Heeft Brussel nog een toekomst?'

elias.van.dingenen@vub.ac.be
smit.vub.ac.be

Stoemp

iMinds-SMIT-VUB nodigt u graag uit op Stoemp, onze maandelijkse informele lunchlezing. We serveren erwtensoep, 'stoemp', worst en brood.

Pascal Smet is de Vlaamse Minister voor Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel. Tussen 2004 en 2009, was hij Minister voor Mobiliteit en Openbare Werken voor de Brusselse regering. Sinds 2006 is hij gemeenteraadslid in Brussel.

Zijn ervaringen als Brussels politicus, maken hem de perfecte gastheer om de Brusselse toekomst, een vaak terugkerend thema op onze Stoemp-lezingen, te bespreken.

Waar gaan we naartoe? Welke uitdagingen zijn er? Niet enkel met betrekking tot onze interne Belgische structuren, maar ook in relatie tot Europa.

Geïnteresseerd? Registreer je hier!

De lezing is gratis. Plaatsen zijn wel beperkt, dus gelieve op voorhand te registreren.

De voertaal is Engels.