Technische week master Journalistiek - optie radio en tv

maandag, 16 september, 2013 - 10:00 to vrijdag, 20 september, 2013 - 18:00
Campus Etterbeek

Toekomstige studenten Journalistiek - optie radio en tv, gaan een weekje vroeger van start met hun studies tijdens de technische week.

De technische week is een reeks lessen waarin de studenten radio en tv leren omgaan met camera’s en audiorecorders. In kleine groepen van acht oefenen ze ook in het monteren van beeld en geluid. Een greep uit de lessen:

-      Inleiding camera en beeld
-      Oefeningen Avidmontage (audio en beeld)
-      Inleiding radiomontage
-      Oefeningen audiomontage

Deze lessenreeksen vinden plaats in de week voor de aanvang van het academiejaar, van 16 september tot en met vrijdag 20 september 2013. Studenten moeten zich de hele week kunnen vrijmaken.

De technische week is een verplicht onderdeel van de opleiding master Journalistiek, optie radio en tv, en is dus enkel toegankelijk voor de studenten die ingeschreven zijn.

Informatie rond aanmelding voor de lessen en locatie, volgt.