Vlaamse Programmeerwedstrijd 2013

Sporthal
Programmeerwedstrijd

Ben je gebeten door IT?

Beheers je C++, Java, Visual Basic of andere programmeertalen als je tweede moedertaal?

En wil je samen met teams van jongeren uit heel Vlaanderen meestrijden voor de titel 'beste programmeerteam" én kans maken op schitterende prijzen zoals GSM abonnementen van Mobile Vikings, hoofdtelefoons, externe harde schijven?

Dan hebben wij de ideale uitdaging in petto: De Vlaamse Programmeerwedstrijd 2013!
Deelnemen kan in één van de 4 categoriën:
  • Categorie 1: leerlingen uit het secundair onderwijs
  • Categorie 2: bachelorstudenten (hogeschool)
  • Categorie 3: bachelorstudenten (universiteit)
  • Categorie 4: masterstudenten (hogeschool en universiteit), doctorandi, afgestudeerden en professionals

Hoe deelnemen?

Stel je team van 3 personen samen en schrijf je in voor 17 maart 2013 in. Deelname is gratis!

De Wedstrijd?

De wedstrijd vindt plaats op woensdag 17 april 2013 in de sporthal van campus Etterbeek van de Vrije Universiteit Brussel
Benieuwd hoe zo'n wedstrijd eraan toegaat? Bekijk hieronder de fotospecial!

Vlaamse Programmeerwedstrijd sponsors & partners