Inschrijven - Achter de verhalen 5: Terug naar de tekst?

Wie het congres wil bijwonen, kan zich tot 17 maart aanmelden via achterdeverhalen5@gmail.com of het webformulier.

Deelname aan Achter de Verhalen 5 is in principe gratis. Wel wordt een bijdrage van 20 euro per dag gevraagd voor de congrescatering (broodjeslunch, koffie en andere dranken; borrel op vrijdag). Niemand is echter verplicht hiervan gebruik te maken, het staat iedereen vrij op eigen gelegenheid te gaan lunchen.

Het diner op donderdagavond vindt plaats in restaurant La Manufacture aan de Onze-Lieve-Vrouw Van Vaakstraat 12 / 12 Rue Notre-Dame du Sommeil en is alleen voor sprekers en genodigden.

Congresgangers kunnen het verschuldigde bedrag overmaken op de volgende rekening (Vrije Universiteit, Pleinlaan 2, 1050 Brussel):

IBAN: BE510010 6864 5562
BIC: GEBABEBB