Crosstalks After Work #1

donderdag, 6 november, 2014 - 17:30
U-Residence

VUB CROSSTALKS is een uniek en interdisciplinaire platform waar de academische wereld en de bedrijfswereld elkaar ontmoeten. CROSSTALKS will een nieuwe dynamiek genereren van kennisuitwisseling door thematische ontmoetingen, over de grenzen van specifieke disciplines heen en met de actieve participatie van sleutelfiguren uit alle lagen van de maatschappij.

In deze nieuwe reeks CROSSTALKS after work laten we VUB-alumni aan het woord die hun loopbaan niet in academische context hebben uitgebouwd, maar die door hun dynamiek, originele aanpak en visie een verschil maken voor de nationale en internationale context waarin ze zich bewegen. Kom kennismaken met Willem Wallyn (Scenarist en filmregisseur), Hasret Ates (Release Engineer bij USG Professionals), Marc Frederix (marketing director van de Nationale Loterij), Mieke Vanhuyse(Re-Vive), Martine Tempels (Senior Vice President at Telenet for Business) en Paul Dujardin (CEO en artistiek directeur BOZAR, het Paleis voor Schone Kunsten) en ontdek hoe de VUB een belangrijke rol speelde in hun carrièrepad.

Dit event is gratis, maar inschrijven is verplicht

PROGRAMMA:

17.30u.: Registratie

18.00u.: Verwelkoming door Eddy Van Gelder (voorzitter Raad van Bestuur VUB)

18.05u.: Korte persoonlijke presentaties door VUB-alumni, met

18.40u-19.30u: Panelgesprek en Q&A

Gevolgd door vernissage en receptie in het KK naar aanleiding van de expo 'Mr Donka en de fantasie', van Anthony Mary, in aanwezigheid van Willem Elias (Decaan Psychologie en Educatie, VUB) en Sven Gatz (Minister van Cultuur)

De tentoonstelling loopt van 7 t.e.m. 28 november
maandag t.e.m. vrijdag: 10u00 - 18u00
KK Gallery – Vrije Universiteit Brussel
Toegang via triomflaan, inkom 6
www.kultuurkaffee.be

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.