Dag van de Wetenschap

Wetenschapscommunicatie VUB
ilja.van.braeckel@ehb.be
www.dagvandewetenschapbrussel.be

dag van de wetenschapOp zondag 23 november 2014 viert de Vrije Universiteit Brussel, de Erasmushogeschool Brussel en het Universitair Ziekenhuis Brussel de Dag van de Wetenschap. Ook dit jaar overtreffen we het oorverdovend succes van vorige editie en naar inmiddels goede gewoonte organiseren we een gratis evenement boordevol interactieve en boeiende activiteiten voor jong en oud.

Kom mee op ontdekkingsreis door de boeiende wereld van de wetenschap, met als centraal thema het brein en de neurowetenschappen, in het licht van ‘2014, internationaal jaar van het brein’. Op het programma staat een waaier van verschillende interactieve activiteiten van 10h tot 18h. Kom naar één van de vele boeiende lezingen, bezoek de snijzaal van de faculteit geneeskunde van de Vrije Universiteit Brussel, kruip in de huid van een labodetective en zoek naar sporen van drugs, ontdek virtual reality via een Oculus Rift, maak een halsketting van je eigen DNA, blaas een ballon op met gist, of volg Lieven Scheire's Nerdland Comedy Hour.

De Dag van de Wetenschap is gratis toegankelijk voor iedereen. Reserveer je gratis tickets via deze pagina.