Derde Uitreiking Verhulstprijs

VVD
vvd@demografie.be
Studienamiddag

De Vereniging voor Demografie nodigt iedereen uit voor de uitreiking van de PIERRE-FRANÇOIS VERHULSTPRIJS. Deze scriptieprijs wordt voor de derde maal uitgereikt door de Vereniging voor Demografie in samenwerking met de Société de démographie francophone de Belgique (SdfB) voor een scriptie van hoge kwaliteit binnen het domein van de bevolkingsstudies.

Deze scriptieprijs wordt voorafgegaan door lezingen over demografie en OORLOG. Dr. André Lambert (ADRASS) en Dr. Helge Brunborg (Statistics Norway) zijn de centrale sprekers, die respectievelijk zullen ingaan op de demografische gevolgen van WOI en conflictdemografie. De studiedag en prijsuitreiking zullen doorgaan op donderdag 27 maart 2014 vanaf 13u30 in het gebouw van de Universitaire Stichting. Het volledige programma en de praktische informatie hieromtrent kunt u vinden in de bijgesloten folder.