• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

The Deutsche Kammerphilharmonie Bremen - Klarafestival

woensdag, 26 maart, 2014 - 20:00
Bozar
Rue Ravenstein 23, 1000 Bruxelles
Alumni-event

Mendelssohn zoals je hem nog nooit hebt gehoord!

Wonderkind Mendelssohn is ongetwijfeld in goede handen bij Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen. In het verleden oogstten de muzikanten van dit energieke, maar slank spelende orkest heel wat bijval met hun Beethoven-integrales.

Speciaal voor het KlaraFestival wijdt dit orkest zich nu drie concerten lang aan de symfonieën van Mendelssohn: een boeiende reis doorheen Mendelssohns orkestrale universum met topdirigent Ivor Bolton als gids.

Inschrijven
Door onze samenwerking met Klarafestival kan je als VUB alumnus voor een spotprijs naar dit concert! De standaardprijzen voor een ticket zijn €30, €40 of €50 maar via VUB kan je dit concert al bijwonen voor €10.

Aarzel niet, de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan tot 22/03/2014 via onderstaand inschrijvingsformulier: