• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Extra voorstelling Arthur - Klarafestival

dinsdag, 18 maart, 2014 - 19:00
Flagey
Belvédèrestraat 27, 1050 Elsene
Alumniwerking
alumni event

Het Klarafestival viert zijn 10de verjaardag en voor dit jubileum trekt het festival alle registers open, met speciale aandacht voor musici uit eigen land. De succesvolle Vlaamse romanschrijver Peter Verhelst moderniseerde op vraag van het KlaraFestival de vurige oorlogslegende rond King Arthur. Samen met regisseur Paul Koek herschreef hij het libretto en blies de betekenis ervan nieuw leven in.

De voorstelling “Arthur” is uitverkocht, maar wegens het overdonderende succes werd de generale repetitie omgebouwd tot een extra voorstelling.

Via het alumnni team kan je deze extra exclusieve voorstelling bij wonen op dinsdag 18 maart om 20u15 in het Flagey te Brussel. In afwachting van dit muziekspektakel bieden we jou graag een hapje en drankje aan in de Foyer van Flagey.

19u00: Ontvangst met een drankje en een hapje

20u15: Start voorstelling

Inschrijven

Wil je genieten van muziektheater op hoog niveau en netwerken tijdens een exclusief avondje uit? Inschrijven kan tot 16/03/2014 via onderstaand inschrijvingsformulier.

Prijs voor 1 ticket zonder receptie vooraf bedraagt 10 euro

Prijs voor 1 ticket met receptie vooraf bedraagt 15 euro