FOOD, FAIR, FRIENDS

donderdag, 2 oktober, 2014 - 17:00 to donderdag, 2 oktober, 2014 - 20:00
Studentenrestaurant
Campus Etterbeek

Naar jaarlijkse gewoonte openen we het studentenresto tijdens de Kick Off ook eenmalig 's avonds. En omdat het International Relations Mobility Office (IRMO) dit jaar 10 jaar bestaat serveren we je dit keer gratis burgers en frietjes!

FOOD
Voor de 400 eerste studenten hebben we een feestmaal van burgers en frieten voorzien naar aanleiding van de tiende verjaardag van IRMO. Je kiest tussen vlees of veggie. Een dessertje volgt op de 'fair'.
FAIR
In de STOA vind je tal van standjes met verenigingen die graag met je kennismaken. Zij voorzien voor jullie als het ware van een banket aan desserts waaruit je er eentje mag kiezen.
FRIENDS
Je kent nog niemand aan de VUB? Of je bent beu gekeken op de mensen die je wel al kent? Eet dan aan onze Speedfriending tafels en leer nieuw volk kennen.

ZIN IN ZO’N GRATIS MAALTIJD?

Zin in zo’n gratis burger? Dan heb je wel een maaltijdvoucher nodig. Die kan je op woensdag 1 en donderdag 2 oktober afhalen aan de IRMO-stand in het studentenrestaurant.

Maar wees er snel bij. We hebben er 400 te geef en vol is vol. Haal dus op tijd jouw voucher

Nadien kan je dan de nacht induiken tijdens de STOEMP-concerten in het KK of de Kick Off The Tent TD . De week van de fair trade werd nog nooit zo feestelijk ingezet.