Gratis workshop: doceren in een interculturele / internationale context

woensdag, 5 februari, 2014 - 09:30 to vrijdag, 7 februari, 2014 - 12:30
Campus Gebouw D, Pleinlaan 2, 1050 Brussel
D.2.14
International Relations & Mobility Office
maaike.jakobsen@vub.ac.be
Cyclus van drie workshops

Wil u beter om kunnen gaan met diversiteit in uw collegezaal? Kom naar de gratis workshop over doceren in een interculturele / internationale context voor VUB docenten op 5, 6 en 7 februari. Schrijf u snel in. De plaatsen zijn beperkt.

Of het nu om internationale studenten gaat of om Belgische studenten met een andere etnische achtergrond, diversiteit in de collegezaal kan voor verrassingen zorgen. Zaken die voor u vanzelfsprekend lijken, blijken dat niet te zijn voor internationale studenten. Omgang tussen internationale en Belgische studenten, of zelfs met de docent, verloopt wel eens stroef. Het voelt soms aan alsof er iets misgaat in communicatie... Klinkt dat herkenbaar? Een diverse studentengroep kan een meerwaarde zijn voor uw les. Maar het helpt om te weten hoe u die in goede banen kan leiden.

De trainers van Regionaal Integratiecentrum Foyer bieden een denkkader om de thematiek van diversiteit vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. De workshop richt zich op stimuleren van reflecteren door deelnemers in hun praktijk. De trainers vullen aan met voorbeelden uit eigen vormingspraktijk en doceerervaring.

Schrijf u hieronder snel in voor de gratis Workshop ‘Doceren in een interculturele/ internationale context’. De workshop in 3 delen gaat door op 5, 6 en 7 februari van 9u30 tot 12u30 bij het International Relations & Mobility Office op Pleinlaan 5 te Etterbeek.

Wees er snel bij! Het aantal deelnemers is beperkt tot 15. Wie zich inschrijft, engageert zich voor de drie halve dagen. Registreer hier:

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.