Identiteit en neoliberalisme

Gily Coene
gcoene@vub.ac.be
gastlezing

Paul VerhaegheOp dinsdag 29 april, van 11 tot 13 uur, geeft Prof. Dr. Paul Verhaeghe over 'identiteit en neoliberalisme' een gastlezing in het kader van de Leerstoel Humanistiek.

Paul Verhaeghe werkt als gewoon hoogleraar aan de Universiteit van Gent en is voorzitter van het Departement Psychoanalyse en Raadplegingspsychologie. Sedert 2000 gaat zijn belangstelling vooral naar de invloed van maatschappelijke veranderingen op psychologische en psychiatrische moeilijkheden. Hij is auteur van talloze artikelen en boeken waaronder Identiteit (2012, De Bezig Bij) en De neoliberale waanzin. Flexibel, Efficiënt en Gestoord  (2012, VUB-Press).

De lezing is toegankelijk voor studenten en andere geïnteresseerden. Gelieve  uw aanwezigheid vooraf te bevestigen door een mail te sturen naar gcoene@vub.ac.be

Met de steun van de Vakgroep Wijsbegeerte en Moraalwetenschappen en het Centrum voor Ethiek en Humanisme.