logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

  • Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Kennismakingsdagen Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

zondag, 31 augustus, 2014 - 20:30 to dinsdag, 2 september, 2014 - 18:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Faculteit: Physical Education and Physiotherapy
Campus Etterbeek
faclk@vub.ac.be
Kennismakingsdagen - Voorbereidingscursus

Voor wie?

  • Toekomstige studenten Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie
  • Toekomstige studenen Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen

Kostprijs?

€ 10 voor enkel het dagprogamma
€ 40 overnachtingen inbegrepen. 

Met volle goesting aan de start

Je krijgt informatie over de opleiding en de faculteit en je maakt kennis met de bewegingsvorming: lichaamsoefeningen, teamsporten, psychomotoriek, turnen, atletiek, zwemmen, volleybal, judo, enz. Daarnaast word je ook al geïntroduceerd in een aantal meer theoretische onderdelen die in je opleiding aan bod zullen komen: inleiding tot de natuurkunde van de beweging, biologie en weefselleer, skeletaal stelsel en gewrichtenleer, sportsociologie, chemie, e.a..

Het programma verloopt voor beide opleidingen grotendeels gelijk maar de toekomstige kinesisten trekken ook een halve dag naar campus Jette om daar te gaan kennismaken met de praktijkruimtes. Bekijk het programma van de twee dagen.

Verder organiseert de facultaire studentenkring Mesacosa avondactiviteiten die absoluut de moeite waard zijn. Op een leuke manier kan je zo al je medestudenten leren kennen nog voor het academiejaar van start gaat en bovendien heel wat opsteken van de ouderejaarsstudenten.

 

Schrijf je in

  • Inschrijven is verplicht. De inschrijvingen zijn gesloten.
  • De kostprijs bedraagt € 10 zonder overnachting, met overnachtingen betaal je €40. Dit bedrag dient online betaald te worden bij de inschrijving. Pas wanneer je een bevestigingsmail ontvangt, ben je ingeschreven. Dit betekent dat de betaling in orde is.
  • De Kennismakingsdagen lopen van zondagavond 31 augustus tot en met dinsdag 2 september, voornamelijk op de campus Etterbeek. Sommige van de activiteiten vinden ook plaats op de campus Jette.
  • Een warme maaltijd kan aan studententarief verkregen worden. 

Meer info?

Na je inschrijving en je geslaagde betaling krijg je nog een bevestigingsmail. Hierin staat nog wat meer informatie. Waar je je precies moet aanmelden op de dagen zelf, hoe het programma er concreet zal uitzien enz. krijg je nog te horen in de week voor de cursus. Hou hiervoor dus zeker je mailbox in de gaten! Ook komt deze informatie, wanneer bekend, op deze pagina staan.

Voor meer info neem je best contact op met het faculteitssecretariaat Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie via het telefoonnummer 02 629 27 26, het e-mailadres faclk@vub.ac.be of de website van de faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie.