Levensreddend handelen in acute situaties

donderdag, 19 juni, 2014 - 13:30
Campus: Brussels Health Campus
Tandheelkundige Kliniek
VUB TANDHEELKUNDE
tandheelkunde@vub.ac.be
nascholing voor tandartsen

ACCREDITERING deelgebied 1, 20 AE aangevraagd

Interactieve opleiding over het levensreddend ingrijpen bij mogelijk acute situaties, ondersteund met oefeningen. Handige cursus over de nieuwe Europese richtlijnen voor CPR (Cardio-Pulmonary Resuscitation) en ECC (Emergency Cardiovascular Care). De ‘keten van overleving’ benadrukt het belang van uitoefening van de correcte handelingen in de juiste volgorde met optimale efficiëntie. Dit om het slachtoffer, zowel kinderen als volwassenen, een maximale kans op overleven te geven.

DOCENTEN Dr. J. De Regt en dr. V. Van Gorp, UZ Brussel.

DATUM Donderdag 19 juni 2014 van 13u30 tot 17u. Onthaal vanaf 13u.

LOCATIE Vrije Universiteit Brussel, Skillslab, Gebouw AB, Laarbeeklaan 103, 1090 Brussel. Onthaal om 13u in lokaal A045.

PROGRAMMA Correct vaststellen van ademhalings- en hartstilstand Onmiddellijk toepassen van de internationaal aanvaarde richtlijnen van cardiopulmonale resuscitatie Basic Life Support Luchtwegmanagement o.a. met betrekking tot het verwijderen van een vreemd voorwerp   Praktische oefeningen op poppen Advanced Life Support en de acute behandeling van anafylaxie: aanbevelingen.

PRIJS 150 euro. Koffie en syllabus inbegrepen.

VOORWAARDEN Maximum 20 deelnemers.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.
Bijlage:
PDF icon THK2014.pdf

• U kan nu online inschrijven onderaan elke pagina per permanente vorming.
  • Inschrijven kan ten laatste 2 weken vóór aanvang van de cursus, tenzij anders vermeld.
  • Per kerende ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving.
  • Ongeveer 6 weken voor aanvang van de vorming ontvangt u een factuur ter betaling en ter bevestiging van uw inschrijving.