For love or money? Need satisfaction as the road to qualitative volunteer motivation

donderdag, 30 oktober, 2014 - 18:00
Faculteit: Psychology and Educational Sciences
promotiezaal D 2.01
Jemima Bidee
Jemima.Bidee@vub.ac.be
doctoraatsverdediging

Prof. dr. Willem Elias, Decaan van de Faculteit Psychologie & Educatiewetenschappen VUB, nodigt u uit op de openbare verdediging tot het behalen van de academische graad van Doctor in de Psychologische Wetenschappen door mevrouw Jemima Bidee. Deze zal plaatsvinden op donderdag 30 oktober 2014 om 18u00 in de Promotiezaal D.2.01 (Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, 1050 Brussel, ingang 6 of 13, gebouw D).

>De titel van de doctoraatsverhandeling luidt: "For love or money? Need satisfaction as the road to qualitative volunteer motivation."

dra. Jemima Bidee

Promotoren:

• Prof. dr. Roland Pepermans (VUB)
  • Prof. dr. Marc Jegers (VUB)

De uitnodiging is als bijlage aan dit bericht verbonden.

Gelieve uw aanwezigheid voor 27/10/2014 te willen bevestigen via Jemima.Bidee@vub.ac.be.