logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

De Luchtvaartbende: een wetenschapskamp op de VUB

dinsdag, 15 juli, 2014 - 09:00 to vrijdag, 18 juli, 2014 - 17:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
R&D - Wetenschapscommunicatie
02/629 3088
jvlaer@vub.ac.be
http://www.wtnschp.be
Zomerkamp

Zomerkamp 2013 VUBVoor de vijfde keer op rij gaat op de VUB een wetenschapskamp voor 8-12 jarigen door. Reserveer alvast 15 tot 18 juli in de agenda van je kroost!

Het thema van het wetenschapskamp is de lucht- en ruimtevaart. We onderzoeken hoe een vliegtuig in de lucht blijft, knutselen een marslander in elkaar, nemen een kijkje achter de schermen van de luchthaven en lanceren onze zelfgemaakte vastebrandstofraketten.

Je kan ervoor kiezen om in te schrijven met overnachting of je jonge wetenschapper(s) elke ochtend afzetten en 's avonds ophalen op de VUB campus in Etterbeek. Reserveren gaat via de website van JCW. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

- Met overnachting: 13-18 juli, 315 EUR (alles inbegrepen)

- Zonder overnachting: 15-18 juli: afzetten vanaf 9u, ophalen vanaf 16u30, 70 EUR (lunch niet inbegrepen). Specifieer in het registratieformulier dat je je kind zonder overnachting wenst in te schrijven.

Dit zomerkamp wordt georganiseerd door het expertisecentrum Wetenschapscommunicatie van de VUB in samenwerking met Jeugd, Cultuur en Wetenschap, vzw en het Planetarium.

wtnschp logoVUB logologo jcwlogo planetarium