Optimising Childbirth Accross Europe: een unieke conferentie

QA, QB, QC, D
conferentie

Optimising Childbirth, Conference at the VUB

Hoe verbeter je de perinatale zorgvoorzieningen? Hoe organiseer je betere zorg en en verkrijg je betere resultaten voor moeders, baby’s en gezinnen over heel Europa?

Tussen 2010 en 2014 waren die vragen het onderwerp van een grootschalige studie in het kader van COST Action ISO907 (Co-operation in Science and Technology). Bedoeling was de kennis over de materie in kaart te brengen en uit te breiden, en beter zicht te krijgen op wat nu precies werkt voor wie en in welke omstandigheden tijdens de perinatale periode.

Nu, 4 jaar later, worden de bevindingen van COST voorgesteld op Optimising Childbirth Accross Europe, een unieke interdisciplinaire conferentie over materniteitszorg die plaatsvindt op woensdag 9 en donderdag 10 april 2014 op de VUB-campus van Etterbeek.

De conferentie zal niet alleen aandacht schenken aan de resultaten van COST. Ook het werk van verschillende internationaal gereputeerde onderzoekers uit het vakgebied komt aan bod. Ook is er elke dag een permanente tentoonstelling van tientallen posters.

Praktisch

Optimising Childbirth Accross Europe, An Interdisciplinary Maternity Care Conference

Woensdag 9 en donderdag 10 april 2014

Campus Etterbeek, Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, 1050 Elsene

Deelneming:

• € 45/dag tot 10 februari (Early Bird Fee).
  • € 25/dag voor voltijdse studenten in groepen van 10 of meer.

Registreren kan hier (eerst een account aanmaken). Meer details over het programma vind je hier.