Photonics Explorer Kit voor leraren - VOLZET

IDLO
idlo.nascholingen@vub.ac.be
nascholing voor leraren wetenschappen

De Photonics Explorer Kit is een didactisch pakket over fotonica. De doos zit afgeladen vol met lenzen, leds, lasers, polarisatoren en nog veel meer. Kortom: alles om je lessen fysica en natuurwetenschappen te verlichten. De kit wordt gratis ter beschikking gesteld van leraren, inclusief didactische handleiding en een opleiding.

AANPAK

De Photonics Explorer is speciaal ontwikkeld voor de eerste graad en derde graad van het secundair onderwijs en bevat voldoende materiaal om leerlingen in groepjes van 2-3 optische experimenten te laten uitvoeren. De kit bevat onder meer 10 lasers, 10 LED-modules, 3 x 10 lenzen, 20 polarizatoren, een optische vezel,... . Het geheel is ondersteund door een educatief modulair programma bestaande uit werkbladen en infobladen voor leerlingen, achtergrondinformatie voor leerkrachten en multimediamateriaal en is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

• maximum aantal personen: 15
  • doelgroep: leraren wetenschappen secundair onderwijs
  • kostprijs: gratis
Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.

Contact Nascholingen

Voor administratieve en praktische vragen rond nascholingen en studiedag ingericht door IDLO kan je terecht bij
mevrouw Nicole Van Sebroeck
Lok. 3B202