woensdag, 27 augustus, 2014 - 14:00
Sandra Pirrera
Sandra.Pirrera@vub.ac.be
doctoraatsverdediging

Prof. dr. Willem Elias, Decaan van de Faculteit Psychologie & Educatiewetenschappen, nodigt u uit op de openbare verdediging tot het behalen van de academische graad van Doctor in de Psychologische Wetenschappen van mevrouw Sandra Pirrera. Deze zal plaatsvinden  op woensdag 27 augustus 2014 om 14u00 in de promotiezaal (lokaal D2.01, Pleinlaan 2, ingang 13, gebouw D).

De titel van de doctoraatsverdediging luidt: The role of traffic noise and stress in determining sleep in a home environment: Sleepless in Brussels?

PROMOTOREN

Em. Prof. dr. Cluydts Roland (Vrije Universiteit Brussel)

Prof. dr. De Valck Elke (Vrije Universiteit Brussel)

Gelieve uw aanwezigheid voor 22/08/2014 te bevestigen via sandra.pirrera@vub.ac.be.