Sharing stories, reflecting and creating ideas about leaving the streets: Encounters with young persons in street situations, their family members and street educators through participatory action research projects in El Alto, Bolivia.

maandag, 8 december, 2014 - 17:00
Faculteit: Psychology and Educational Sciences
promotiezaal D 2.01
Isabel Berckmans
Isabel.Berckmans@vub.ac.be
doctoraatsverdediging

Prof. dr. Willem Elias, Decaan van de Faculteit Psychologie & Educatiewetenschappen VUB, nodigt u uit op de openbare verdediging tot het behalen van de academische graad van Doctor in Psychologische Wetenschappen door mevrouw Isabel Berckmans. Deze zal plaatsvinden opmaandag 8 december 2014 om 17u00 in de Promotiezaal D.2.01 (Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, 1050 Brussel, ingang 6 of 13, gebouw D).

Sharing stories, reflecting and creating ideas about leaving the streets: Encounters with young persons in street situations, their family members and street educators through participatory action research projects in El Alto, Bolivia.

Promotoren:

• Prof. dr. Gerrit Loots (Vrije Universiteit Brussel)
  • Prof. dr. Eric Roth (Universidad Católica Boliviana San Pablo)

De uitnodiging is als bijlage aan deze e-mail verbonden. Gelieve uw aanwezigheid voor 04/12/2014 te willen bevestigen via Isabel.Berckmans@vub.ac.be.