logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Steun de strijd tegen kanker door lekker te eten

maandag, 31 maart, 2014 - 11:30 to vrijdag, 4 april, 2014 - 14:00

Jaarlijks krijgen meer dan 36.000 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Omdat we de strijd tegen kanker erg belangrijk vinden nemen we met de VUB en het UZ Brussel opnieuw deel aan de langste fietstocht van Vlaanderen: de 1000 km van Kom op Tegen Kanker. Om te mogen starten moet er eerst 10.000 euro voor Kom op Tegen Kanker ingezameld worden. Dat geld gaat integraal naar Kom op Tegen Kanker en komt ten goede

Jij kan hiervoor alvast een duwtje in de rug geven door in de week van 31 maart tot 4 april te kiezen voor de speciale wielermaaltijd in het restaurant op campus Etterbeek. Per maaltijd wordt een kleine meerkost gevraagd van 50 eurocent die integraal naar de actie ‘de 1000 km van Kom op Tegen Kanker’ gaat.

Het restaurant koos voor elke dag van de week een lekker en gezond menu uit. Je ontdekt ze op de speciale affiches die in de nabijheid van de freeflow te vinden zijn. Elke dag krijg je bovendien ook een interessant weetje mee over de strijd tegen kanker. Er heerst nog veel onwetendheid over kanker. Veel mensen beseffen immers pas hoe ingrijpend een kankerdiagnose is als je er zelf mee te maken krijgt. Genoeg stof tot discussie dus om tijdens de maaltijd van gedachten te wisselen.