Technische week master Journalistiek - optie radio en tv

maandag, 15 september, 2014 - 09:00 to vrijdag, 19 september, 2014 - 16:00
Campus Etterbeek
Lokaal D2.09

Toekomstige studenten Journalistiek - optie radio en tv, gaan een weekje vroeger van start met hun studies tijdens de technische week.

De technische week is een reeks lessen waarin de studenten radio en tv leren omgaan met camera’s en audiorecorders. In kleine groepjes oefenen ze ook in het monteren van beeld en geluid. Een greep uit de lessen:

• Inleiding camera en beeld
  • Oefeningen Avidmontage (audio en beeld)
  • Inleiding radiomontage
  • Oefeningen audiomontage

Deze lessenreeksen vinden plaats in de week voor de aanvang van het academiejaar, van 15 september tot en met vrijdag 19 september 2014. Studenten moeten zich de hele week kunnen vrijmaken. Bekijk het lessenrooster.

De technische week is een verplicht onderdeel van de opleiding master Journalistiek, optie radio en tv, en is dus enkel toegankelijk voor de studenten die ingeschreven zijn.

Meld je aan op maandag 15 september 2014 om 10u in lokaal D2.09 op campus Etterbeek. Bekijk de bereikbaarheid.