Verkiezingen 2014 - De moeder van alle overdrijvingen?

woensdag, 30 april, 2014 - 18:00
Belgische Senaat
Leuvenseweg 3, 1000 Brussel
Alumni-event

Gebeten door politiek? Vlei je neer in de rode zetels van de Senaat tijdens onze Alumni Nocturne op 30 april in Brussel. Geen betere setting denkbaar om de komende verkiezingen onder de kritische loep te nemen samen met VUB-politicoloog Kris Deschouwer.

Verkiezingen 2014 “De moeder van alle overdrijvingen”
De komende verkiezingen van 25 mei heten de ‘moeder van alle verkiezingen’ te worden. Maar hoe belangrijk zijn verkiezingen nog in de hedendaagse democratie? Hoe beslissend zijn ze voor wat er de komende jaren zal gebeuren?

Een verfrissend perspectief door Kris Deschouwer
Kris Deschouwer neemt tijdens deze nocturne deze ‘moeder van alle verkiezingen’ als uitgangspunt om partijen en verkiezingen in Vlaanderen, België en Europa in perspectief te plaatsen. Het hoofd van de vakgroep Politieke Wetenschappen aan de VUB staat bekend voor zijn verrassende analyses en gevolgtrekkingen. Hou je ook nu maar alvast klaar voor enkele onverwachte inzichten!

Een laatste kans voor een unieke blik achter de schermen van de senaat !
Na de verkiezingen wordt de Senaat beperkt in haar bevoegdheden. Mogelijk verdwijnt ze zelfs. Als je er nog een kijkje wil nemen, dan doe je dat beter nu voor het te laat is!

Tijdens onze alumni nocturne krijg je er nog een paar leuke extra’s bovenop:
●    Een exclusieve rondleiding met bezoek aan het halfrond
●    Een lezing door Kris Deschouwer
●    Een hapje en een drankje in het statige salon van de voorzitster.

●    18u00: Ontvangst en registratie
●    18u30: Rondleiding in de Senaat
●    19u30: Lezing prof Kris Deschouwer
●    20u30: Receptie en netwerking

Inschrijven voor deze unieke kans kan t.e.m. 24 april en kost €20 per persoon.
Het aantal plaatsen is beperkt en daarom kan je als alumni maximaal 2 extra personen meebrengen.

Jouw inschrijving is pas definitief na het doorlopen van de betaalmodule dus hou alvast je betaalkaart bij de hand.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.