Voorbereidingscursus Duits

Vrije Universiteit Brussel
voorbereidingscursus

Voor wie?

• Taal- en Letterkunde: 2 talen (optie Duits)
  • Toegepaste Taalkunde (optie Duits)

Kostprijs?

Perfect voorbereid aan de start

Je denkt eraan om Taal- en Letterkunde: 2 talen of Toegepaste Taalkunde te gaan studeren en Duits wil je zeker in je pakket? Dan is deze voorbereidingscursus een niet te missen activiteit voor jou!

Misschien heb je al wat Duitse les gehad tijdens je secundaire studies en beheers je die Deutsche Sprache al behoorlijk? Des te beter. Dan kan je je kennis mee opfrissen en ervoor zorgen dat je vanaf het begin weer helemaal mee bent.

Maar misschien heb je nog maar weinig kaas gegeten van deze taal omdat het niet in je lessenpakket zat op de middelbare school. In dat geval is het zeker een must om de basisbeginselen mee te krijgen. Op die manier proberen we ervoor te zorgen dat iedereen met ongeveer dezelfde kennis en kansen aan de start van het academiejaar komt.

• Inschrijven is verplicht. Dit kan je onderaan deze pagina doen.
  • De kostprijs vbedraagt € 10 voor de 2 dagen. Dit bedrag dient online betaald te worden bij de inschrijving. Pas wanneer je een bevestigingsmail ontvangt, ben je ingeschreven. Dit betekent dat de betaling in orde is.
  • De cursus vindt plaats op Campus Etterbeek.

Meer info?

Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met meer informatie over jouw inschrijving. Een aantal dagen voor de cursus krijg je nog een e-mail met praktische informatie over waar je je precies moet aanmelden op de dagen zelf, hoe het programma er concreet zal uitzien, enz. Hou hiervoor dus zeker je mailbox in de gaten! Wil je echter sneller weten wat je zoal te wachten staat? Klik dan hier!

Voor meer info neem je best contact op met het Studiebegeleidingscentrum via het telefoonnummer 02 629 23 06 of het e-mailadres: begeleiding@vub.ac.be.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.