logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Voorkennistoetsen met directe feedback tijdens de infodag van 15 februari

zaterdag, 15 februari, 2014 - 10:00 to zaterdag, 15 februari, 2014 - 16:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Campus Etterbeek
Studiebegeleidingscentrum
StudieBegeleidingsCentrum

Voor wie?

Alle eerstejaars die chemie, fysica, wiskunde of statistiek in hun vakkenpakket hebben

Kostprijs?

Gratis

Test jezelf en ontvang direct feedback

Om uit te vissen hoe ver je al staat met je wetenschapskennis, kan je op de VUB voorkennistoetsen komen afleggen: chemie, fysica en/of wiskunde. Bij de toets voor wiskunde komen alle aspecten aan bod, dus ook wanneer je statistiek in je lessenpakket zal hebben, is deze toets aan te raden.

Na de toets krijg je direct feedback van de studiebegeleider. Je overloopt samen waar mogelijke pijnpunten liggen en hoe je die kan aanpakken naar de start van je opleiding toe. Je krijgt tips hoe je dit thuis op zelfstandige basis kan gaan doen.

Bezoek aansluitend de infodag

Omdat het die dag ook infodag op de VUB is, kan je ook de campus ontdekken en info vragen over onze opleidingen aan proffen en studenten. 
Voor het afleggen en bespreken van de toetsen reken je best op ongeveer een uur voor de toets wiskunde en 45 minuten voor de toetsen fysica en chemie.

Zorg ervoor dat je voor of na de toets zeker nog tijd hebt om al jouw vragen te stellen aan onze proffen, studenten en medewerkers en om op ontdekking te gaan op onze campus.

Bekijk het programma van de infodag en registreer je. Apart registreren voor de voorkennistoets is niet nodig. Je kan op de dag zelf doorlopend terecht in Studiebegeleidingscentrum.