logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Voorkennistoetsen met directe feedback tijdens de infodag van zondag 27 april

zondag, 27 april, 2014 - 10:00 to zondag, 27 april, 2014 - 16:00
Campus Etterbeek en Jette
Studiebegeleidingscentrum (Etterbeek) en GBLJ (Jette)
StudieBegeleidingsCentrum

Voor wie?

Alle eerstejaars die chemie, fysica, wiskunde of statistiek in hun vakkenpakket hebben

Kostprijs?

Gratis

Test jezelf en ontvang direct feedback

Om uit te vissen hoe ver je al staat met je wetenschapskennis, kan je op de VUB voorkennistoetsen komen afleggen: chemie, fysica en/of wiskunde. Bij de toets voor wiskunde komen alle aspecten aan bod, dus ook als je alleen statistiek in je pakket zal hebben, kan je laten testen of je wiskundevoorkennis voldoende is.

Na de toets krijg je direct feedback van de studiebegeleider. Je overloopt samen waar mogelijke pijnpunten liggen en hoe je die kan aanpakken naar de start van je opleiding toe. Je krijgt tips hoe je dit thuis op zelfstandige basis kan gaan doen.

Bezoek aansluitend de infodag

Omdat het die dag ook infodag op de VUB is, kan je ook de campus ontdekken en info vragen over onze opleidingen aan proffen en studenten. 
Voor het afleggen en bespreken van de toetsen reken je best op ongeveer een uur voor de toets wiskunde en 45 minuten voor de toetsen fysica en chemie.

Bekijk het programma van de infodag en registreer je. Let wel, inschrijven voor de infodag van april kan pas na de infodag van 15 februari en die van 22 maart. Apart registreren voor de voorkennistoets is niet nodig. Je kan op de dag zelf doorlopend terecht in Studiebegeleidingscentrum.