logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Voorkennistoetsen met directe feedback tijdens openlesdagen (krokusvakantie)

maandag, 3 maart, 2014 - 10:00 to vrijdag, 7 maart, 2014 - 16:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Campus Etterbeek
Studiebegeleidingscentrum
StudieBegeleidingsCentrum

Voor wie?

Alle eerstejaars die chemie, fysica, wiskunde of statistiek in hun vakkenpakket hebben.

Kostprijs?

Gratis

Test jezelf en ontvang direct feedback

Om uit te vissen hoe ver je al staat met je wetenschapskennis, kan je op de VUB voorkennistoetsen komen afleggen: chemie, fysica en/of wiskunde. Bij de toets voor wiskunde komen alle aspecten aan bod, dus ook wanneer je statistiek in je lessenpakket zal hebben, is deze toets aan te raden. Na de toets krijg je direct feedback van de studiebegeleider. Je overloopt samen waar mogelijke pijnpunten liggen en hoe je die kan aanpakken naar de start van je opleiding toe. Je krijgt tips hoe je dit thuis op zelfstandige basis kan gaan doen.

Aansluitend naar de les!

Tijdens de krokusvakantie zijn het ook openlesdagen op de VUB. Je kan dus een aantal lessen meevolgen en aansluitend één of meerdere voorkennistoetsen maken. Voor het afleggen en bespreken van de toetsen reken je best op ongeveer een uur voor de toets wiskunde en 45 minuten voor de toetsen fysica en chemie.
Je kan elke dag van de krokusvakantie (3-7 maart) doorlopend tussen 10-12u en 13u30-15u30 terecht in het Studiebegeleidingscentrum om één of meerdere toetsen te maken.

Bekijk het programma van de openlesdagen en schrijf je in.