Vrije Universiteit Brussel op het Nationaal Mastercongres in Amsterdam

vrijdag, 14 maart, 2014 - 09:30 to zaterdag, 15 maart, 2014 - 17:30
Amsterdam Rai

Nationaal Mastercongres in AmsterdamStuderen aan de Vrije Universiteit Brussel combineert het beste van twee werelden. Hoogstaand onderwijs in het Nederlands of Engels. En met ruim 70.000 studenten is Brussel de grootste studentenstad van België – die tegelijkertijd zoveel meer biedt dan wat je van een traditionele studentenstad verwacht.

Keuze uit 73 masteropleidingen

De Vrije Universiteit Brussel biedt een breed scala van masteropleidingen in verschillende disciplines aan. De zogenaamde schakel- en voorbereidingsprogramma’s zijn er speciaal om de overstap van een HBO of universitaire bachelor te kunnen maken. Maar ook als je wilt verder studeren na je eerste master, heb je keuze uit 22 master-na-masters.

Brussel: een praktijkervaring met een toegevoegde waarde aan elke studie.

Brussel biedt unieke mogelijkheden aan elke student, ongeacht studiegebied of interesseveld: interessante stage- en carrièreperspectieven, maar ook deskundigen in eender welke discipline en het centrum van besluitvorming.

Kom naar het Nationaal Mastercongres op vrijdag 14 maart en zaterdag 15 maart in de Rai Amsterdam. Wij zijn daar om jouw vragen rond studeren in Brussel te beantwoorden.