VUB’er Jonathan Holslag in gesprek met Paul Goossens over ‘De kracht van het paradijs’

donderdag, 6 maart, 2014 - 20:00
deBuren
Leopolstraat 6, 1000 Brussel
deBuren
Gesprek

De kracht van het paradijs van VUB'er HolslagIn zijn nieuwste boek ‘De kracht van het paradijs’ beschrijft Jonathan Holslag de naoorlogse economische geschiedenis van Europa. Op donderdag 6 maart gaat hij er in het literatuurhuis deBuren over in gesprek met Paul Goossens.

Wij, Europeanen, leven met het gevoel dat de toekomst aan ons voorbijgaat. De crisis woedt als een storm over het continent en zet alle zekerheden op losse schroeven. Maar hebben we echt de boot gemist? En begrijpen we wel goed wat er aan de hand is?

Jonathan Holslag is verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel en het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen. Paul Goossens is journalist en voormalig studentenleider.

Programma

• Gesprek naar aanleiding van ‘De kracht van het paradijs’. Met auteur Jonathan Holslag en journalist Paul Goossens.
  • Donderdag 6 maart 2014 - 20:00
  • deBuren, Leopolstraat 6, 1000 Brussel