Wil jij graag mee brainstormen over de toekomst van live tv-programma's?

vrijdag, 21 maart, 2014 - 12:00
Faculteit: Social Sciences and Solvay Business School
iMinds-SMIT-VUB
Pleinlaan 9, Etterbeek
Brainstorm

Wil jij graag mee brainstormen over de toekomst van live tv-programma's?

Bekijk je regelmatig ‘live’ TV-programma’s zoals TV-shows (bv. The Voice van Vlaanderen, So You think you can dance), sportwedstrijden, verkiezingen, muziekevenementen,…? Beschik jij daarnaast ook over een smartphone en/of tablet?

Dan hadden we jou graag uitgenodigd voor een brainstorm!

Binnen dit groepsgesprek gaan we dieper in op jouw ideale kijkervaring bij het volgen van live-uitzendingen. Welke factoren zijn voor jou van belang bij het live bekijken van evenementen? Hoe kunnen mobiele applicaties hierop inspelen? Welke extra informatie of diensten kunnen mobiele applicaties bieden om je kijkervaring te verbeteren?

WanneerVrijdag 21 maart, 12h-14h.
WaariMinds-SMIT-VUB, Pleinlaan 9, Etterbeek (vlak naast de VUB campus).
Extra: Drank, broodjes en een Fnac-bon van 30 euro worden voorzien als dank voor je deelname.

Heb je interesse om mee te werken aan dit onderzoek? Of heb je nog extra vragen? Stuur dan een e-mail naar Paulien.Coppens@iMinds.be

Vriendelijke groeten,
Het iMinds-SMIT-VUB onderzoeksteam