Workshops 'Met de stroom mee' - Faculteit RC

Faculteit Recht en Criminologie
lien.seynaeve@vub.ac.be
workshops

Op donderdag 18 en vrijdag 19 september a.s. organiseert de faculteit Recht en Criminologie een intensieve reeks workshops in de U-residence (Campus Etterbeek). Deze tweedaagse kadert in het ASPII-project ‘Met de stroom mee’ en richt zich tot alle lesgevers in de bachelor recht en criminologie, zowel docenten als assistenten.

Tijdens deze workshops krijgen onze lesgevers enerzijds een introductie  over de inhoud van het project ‘ Met de stroom mee’. Anderzijds worden er concrete handvaten aangereikt om taal- en studievaardigheden te integreren in het eigen onderwijs.

Thema’s die aan bod zullen komen zijn onder andere: achtergrond van onze studentenpopulatie; introductie tot leervaardigheden en hoe hiermee rekening te houden; het geven van goede feedback; taalontwikkelend lesgeven; studenten doorverwijzen.

De aanwezigheid van iedereen die lesgeeft aan bachelorstudenten -docenten én assistenten- , inzonderheid onze lesgevers in eerste bachelor, is een conditio sine qua non voor het welslagen van het project!

Voor meer info en inschrijvingen kan u terecht bij Lien Seynaeve. Inschrijven kan tot 7 september 2014.