Answering the “Why?” Question: Social Attributions and the Mentalizing Network. Studying healthy controls, patients with hypoperfusion in the brain and patients with Autism Spectrum Disorders.

donderdag, 5 maart, 2015 - 18:00
Faculteit: Psychology and Educational Sciences
E.0.04
Jenny Kestemont
doctoraatsverdediging

Prof. dr. Willem Elias, Decaan van de Faculteit Psychologie & Educatiewetenschappen VUB, nodigt u uit op de openbare verdediging tot het behalen van de academische graad van Doctor in de Psychologische Wetenschappen door mevrouw Jenny Kestemont. Deze zal plaatsvinden op donderdag 5 maart 2015 om 18u00 in lokaal E.0.04 (Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, 1050 Brussel, ingang 6 of 13, gebouw E).

dra. Jenny Kestemont

Promotoren

• Prof. dr. Frank Van Overwalle (VUB)
  • Prof. dr. Marie Vandekerckhove (VUB)

De uitnodiging is als bijlage aan dit bericht verbonden.

Gelieve uw aanwezigheid voor 02/03/2015 te willen bevestigen via Jenny Kestemont.