Begeleidingssessies Academisch Nederlands

acto@vub.ac.be
voorbereidingsactiviteit

Voor wie?

• Voor studenten die het Nederlands niet als moedertaal beheersen.
  • Voor toekomstige studenten van de Vrije Universiteit Brussel.
  • Voor studenten hoger onderwijs die hun academisch Nederlands op niveau willen brengen.

Programma?

Er wordt een (remediërings)traject Academisch Nederlands aangeboden. De inhoud sluit aan bij het eindniveau van het secundair onderwijs en het startniveau aan de universiteit.

• Goede notities maken
  • Academische woordenschat begrijpen en gebruiken
  • Lezen van academische teksten
  • Schrijven van wetenschappelijke tekst in correct Nederlands
  • Kennismaken met de Vrije Universiteit Brussel en de stad Brussel als meertalige omgeving.

Kostprijs?

• 60 euro voor studenten die een inschrijvingsbewijs aan de VUB kunnen voorleggen.
  • 120 euro voor externen (i.e. personen die volgend academiejaar niet aan de VUB studeren)

In deze kostprijs is inbegrepen: deelname aan de lessen, het cursusmateriaal en een kennismaking met Brussel.

De registratie is enkel gegarandeerd nà betaling van het vereiste bedrag via overschrijving op bankrekeningnr. BE10 0013 4095 7504 (BIC: GEBABEBB)

met vermelding van WDCO341 +VCAN + Uw familienaam.

t.a.v. Vrije Universiteit Brussel- ACTO, Pleinlaan 2, 1050 Brussel

Inschrijven en verdere info

Inschrijven kan via onderstaand formulier. In de week voorafgaand aan de cursus ontvang je nog een mailtje met daarin het concrete programma en verdere praktische afspraken over het programma en waar je je dient aan te melden op 10 september a.s.

Blijven slapen

Wil je blijven overnachten op onze VUB-campus Etterbeek op 10 september? Dat kan via deze link.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.