Bezoek ons op de SID-in Limburg

donderdag, 26 februari, 2015 - 17:00 to donderdag, 26 februari, 2015 - 20:00
Limburghallen (hal A)
Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk

De Sid-ins (Studieinformatiedagen) zijn niet langer enkel voorbehouden voor middelbare scholieren. De VUB is er tijdens de nocturne op donderdagavond 26 februari ook voor toekomstige werkstudenten. Kom je licht opsteken over de verschillende opleidingen voor werkstudenten aan de VUB.

Voor al je vragen over studeren aan de VUB, onze opleidingen en studiekeuzebegeleiding kan je terecht op onze stand.

De VUB heeft naast het dagonderwijs het grootste universitair aanbod in Vlaanderen en Brussel van bachelor- en masteropleidingen in avondonderwijs. Flexibel voor zij die werk en studie willen combineren.

De SID-ins worden door de overheid in elke provincie georganiseerd. Tijdens de gratis nocturnes op donderdagavond en op zaterdag ben je als toekomstige werkstudent van harte welkom, met familie en
vrienden. Bekijk de openingsuren en de bereikbaarheid.