Brussels Marathon -Half Marathon- Mini Marathon 2015

BRUSSEL
VUB Alumnirelaties
LOOP MEE VOOR HET DUURZAME GOEDE DOEL

De VUB loopt opnieuw de Brussels Marathon, dat is stilaan een mooie traditie. Al voor de 6de keer vinden studenten, alumni, personeelsleden en sympathisanten elkaar op deze unieke loopmanifestatie.

Samen lopen en steunen wij via onze deelname goede doelen die bijdragen aan duurzaamheid op onze bruisende VUB-campus en onze gemeenschap groeikansen geeft. Stort je gift rechtstreeks op VUB-Foundation.

Kan je zelf niet meelopen? Ook dan kan je door je steun schitteren en het verschil maken!

Neem massaal deel aan één van de 3 loopafstanden (42km, 21km & 5km) van deze unieke stadsloop! Kom met je medestudenten, je vrienden, je familie. Ook je kids kunnen dit jaar opnieuw meelopen (1km).

VUB-community, we rekenen op jullie!

What’s in it for you?

Iedereen die aan de start verschijnt, krijgt een exclusief VUB Marathon T-shirt.

Bij de aankomst zorgen wij volgens de traditie voor een gezellig moment. We praten na bij een drankje en een versnapering!

Zin om mee te lopen?

Surf dan snel naar de website van de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon en schrijf je in bij de VUB-groep. Klik op "Sluit aan bij groep" bij de gewenste afstand en gebruik dan de code VRIJ10892.

Inschrijven kan ook op 22 september op de Academische Opening van de VUB in de BOZAR (cash betaling) en online tot 23 september -17u (met online-betaling).

Wij kijken ernaar uit. Jullie ook? Alvast succes en tot dan!