Crosstalks After Work #2: hoe vandaag nog een verhaal vertellen?

donderdag, 4 juni, 2015 - 18:30 to donderdag, 4 juni, 2015 - 22:30
U-Residence

VUB CROSSTALKS is een uniek en interdisciplinaire platform waar de academische wereld en de bedrijfswereld elkaar ontmoeten. CROSSTALKS will een nieuwe dynamiek genereren van kennisuitwisseling door thematische ontmoetingen, over de grenzen van specifieke disciplines heen en met de actieve participatie van sleutelfiguren uit alle lagen van de maatschappij.

In tijden van alles sneller, alles korter en alles digitaler kan het belang van een goed en authentiek verhaal niet onderschat worden. Storytelling is al een aantal jaren hot, het houdt iedereen van ondernemers tot kunstenaars en politici bezig. Op deze Crosstalks After Work vertellen 4 spraakmakende alumni over hoe zij verhalen gebruiken en zo het verschil maken in hun professionele context. Nadien is er voldoende tijd om zelf nieuwe verhalen te maken op de receptie.

Dit event is gratis, maar inschrijven is verplicht.

PROGRAMMA:

18.30u.: Registratie
19.00u.: Verwelkoming
19.05u.: Lezing Peter Decuypere (We love Events): 'Met Immanuel Kant naar Tormorrowland'.
Een verrassende keynote over hoe een 18de-eeuwse filosoof ons de weg wijst naar succesvol eventmanagement en eventmarketing in de 21ste eeuw.
19.30u.: Gesprek met VUB-alumni Eve Demoen (Curator Modemuseum Hasselt), Marc Bontemps (Woordvoerder bij NewB) en Irene Rossi (PR & talent scout Couleur Cafe)
20.30u: Receptie

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.