Crosstalks After Work #3: the We Are Paris edition

woensdag, 2 december, 2015 - 18:30 to woensdag, 2 december, 2015 - 21:30
U-Residence

Tijdens de Crosstalks After Work netwerkmomenten geeft Crosstalks het woord aan VUB-alumni die hun loopbaan niet in academische context hebben uitgebouwd, maar die door hun dynamiek, originele aanpak en visie een verschil maken voor de nationale en internationale context waarin ze zich bewegen.

In het kader van We Are Paris en de klimaattop in Parijs nodigt Crosstalks voor deze derde Crosstalks After Work drie alumni uit die elk op hun beurt hun steentje bijdragen aan een beter klimaat.

• 18:30 Registratie
  • 19:00 Verwelkoming: Marleen Wynants (Crosstalks)
  • 19:10 Korte presentaties door VUB-alumni
    1. Marc Schepers (CEO CityDepot)
    2. Filip Boelaert (Secretaris-generaal Dept. Mobiliteit en Openbare Werken – Vlaamse Overheid)
    3. Joke Wellens (Duurzaamheidscoördinator Pukkelpop)
  • 20:00 Gesprek met de VUB-alumni over hoe zij vanuit hun job hun steentje bijdragen aan een betere mobiliteit in België. Moderatie: Cathy Macharis (MOBI)
  • 20:30 Receptie
Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.